„Neturėti vaikų yra sąmoningas pasirinkimas“, – pokalbį pradeda Rasa, ir žada itin atvirai papasakoti, kodėl susidūrė su tautiečių kritika ir kokios etiketės vis dar klijuojamos moterims.

Kodėl Martensai per pandemiją pardavė legendinį Vilniaus viešbutį „Mabre“ ir restoraną restoraną „Steakhouse Hazienda“? Kodėl verslininkei tai buvo itin skaudus sprendimas?

Kita tema: keliaukime į svečius pas Kauno verslininkę Gintarę Eimantaitę. Šią dailią blondinę galima vadinti geležine moterimi, ir tuoj suprasite, kodėl. Ultramaratorininkė ir alpinizmo instruktorė šiandien negailės patarimų: „Jei norite numesti svorio ir pamiršti celiulitą, pradėkite grūdintis ir maudytis lediniame vandenyje.“

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)