Kaune gimęs Edmundas džiaugiasi sėkmingu „Žalgirio“ žaidimu Eurolygoje. „Kauniečiams „Žalgiris“ – svarbi identiteto dalis. Tuo tarpu Vilniuje daugeliui žmonių yra svarbesnės kitos pramogos, todėl sostinei pasivyti smarkiai nutolusį Kauną krepšinio aikštėje itin sudėtinga“, – svarsto pašnekovas.

Kita vertus, prieš dešimtmetį ir anksčiau „Rytas“ neretai įveikdavo „Žalgirį“, vilniečiai keletą kartų tapo Lietuvos čempionais, netgi žaidė Eurolygoje. Tada Edmundas nuolat lankydavosi tuometėje „Siemens“ arenoje ir aktyviai palaikydavo Vilniaus klubą.

Žinomas žurnalistas atsargiai ir gana skeptiškai vertina verslininko Gedimino Žiemelio užmojus sostinėje kurti naują krepšinio ekipą: „Gal ir pavyks suburti gerą antrą sostinės komandą, bet neatmetu varianto, kad tai gali tapti Naujaisiais Vasiukais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)