„Būdavo tokių momentų, kad nevalgydavome dvi dienas. O būdamas mažiukas eidavau tris kilometrus bulvių pasikasti. Nemeluosiu, net vogdavau maistą iš alkio“, – itin atvirame interviu pirmą kartą prisipažino 27-erių žinomas ir perspektyvus sportininkas.

„Mano gyvenimas yra nuolatinė kova už išlikimą“, – sako mūsų laidos herojus, kuriam kovos ringas tapo ne tik vieta, kurioje mėgaujasi šlovės akimirkomis ir gerbėjų aplodismentais, bet vieninteliu jo ir šeimos pragyvenimo šaltiniu.

Kita tema: „Šokoladas sielai“ įkūrėjos Rūtos Banionytės išbandymų metai – patyčios internete ir gydytojų verdiktas – gimdyti esi per sena.

„Nuėjome į kliniką ir pradėjo juoktis. Pažiūrėjo į mano gimimo metus ir sako – čia rimtai?“, – sako Rūta.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)