Klausimus galite pateikti specialioje formoje, kurią galite rasti Delfi.lt arba Delfi Plius. Taip pat juos galite siųsti elektroniniu paštu klausk@delfi.lt.

Šioje laidoje Vaida atsakė į šiuos skaitytojų klausimus:

Ar būna taip, kad žmogaus didesnis svoris yra normalu? Sako, iš ūgio reikia atimti 100 ir tai tavo normalus svoris. Bet gal kai kuriems žmonėms normalus svoris yra didesnis ir nieko čia blogo, ir net nesiskaitytų, kad žmogus viršsvorio turi? 

Žinau, kad riešutai, sėklos ir pan. yra sveika, bet skaičiau, kad visi jie, bent jau neekologiški, yra apdorojimo chemija ir tai ką perkame galima, geriausiu atveju, pavadinti pusiau riešutais. Ar tai tiesa? 

Gydytoja patarė atsisakyti glitimo, pieno produktų ir cukraus, sakė vengti, kaip velnio, nes jie skatina uždegimus, o aš turiu artritą. Du mėnesius stengiuosi nevalgyt, gal pora kartų sugriešinau, bet labai stengiuosi, bet nejaučiu, kad gerėtų. Ar prasminga? Gal šiaip sveikatai gerai ar čia kaip kam? 

Man diagnozavo žvynelinę, ar yra kokie nors produktai, kurie man būtų rekomenduojami? Apskritai, kas padeda gražiai odai? Gal kažkokių produktų reiktų daugiau? Ar tai jau aliejų, kremų ir kitų dalykų reikalas?

Ką valgyti, kas patenkintų sotumą, bet būtų nekaloringa? Ką daryti, kad nereikalautų skrandis maisto?

Neseniai numečiau daug svorio. Tikrai ačiū jums ir kitiems specialistams, labai padedate žmonėms, bet atšalus orams turiu dabar bėdą: man nuolat šalta. Gal kažkokie produktai labiau šildo nei kiti? 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)