„Dirbi kaip arklys, išleidi kaip asilas... Kai sutikau buvusią žmoną, tai baigėsi mano taupumai“, – šiandien Rolandas atvirai apie gyvenimą po skyrybų, taupymo ypatumus, ir kaip buvusios žmonos Godos Alijevos apkaltintas jis jautėsi, kai teko sėstis į teisiamųjų suolą?

Ar krepšininkas vis dar vienišas? Ir kokius reikalavimus jis kelia būsimai išrinktajai?

Kita tema: intriguojanti ekstremalių distancijų bėgiko Audriaus Klimašausko gyvenimo istorija – 2400 kilometrų bėgimo per Meksiką, ar kad ir vienu ypu 400 per Lietuvą – nėra skirtumo, abu skaičiai skamba įspūdingai.

Tėvų mirtis, emigranto duona, sunki avarija, po kurios Audrius tarsi pakilo naujam gyvenimui – investavo į save 100 tūkstančių dolerių, ir pradeda naują gyvenimą.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)