„Ta moteris laiko va šitaip užsmaugusi, neleidžia net pažiūrėti į kitą pusę“, – sako verslininkas.

Ar tikrai kas rytą Andrius skuba į sporto salę?

„Kad neatsilikčiau nuo savo jaunų gyvenimo partnerių“, – sako laidos herojus.

Andrius prisipažino, kad yra kaltas dėl skyrybų su Monika Kvietkute. Tačiau kodėl jis apskundė teismo sprendimą, kad vaikas lieka gyventi su mama? Ar tikrai Monika kreipėsi į antstolius dėl Andriaus nemokamų alimentų? Ir kaip Andrius aiškiną kilusį skandalą, kai jis kaltino teismą dėl jam priteistų 500 eurų alimentų ketverių sūnui Gabrieliui?

Kita tema: 75 kilogramus numetusi teisininkė Ugnė Radzevičienė – tarptautinį verslą sukūrusio Andriaus žmona ir trijų vaikų mama, kurios išvaizdos pokyčiai pakeitė visą gyvenimą.

Kaip reprezentuoti sėkmingą vyrą užsienio šalyse, kai turi atrodyti idealiai, kalbėti apie sveiką gyvenimo būdą, o sveri 124 kilogramus? Ugnės istorija įsimins ne vienam.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)