Šiandien Erika sėdasi priešais kameras kiek besijaudindama, nes interviu bus itin atviras. Kodėl ji sukūrus šeimą dingo iš viešumos, ir kas nutiko per karantiną, kad ją su dukrelėmis keturiems mėnesiams paliko vyras?

Ką Erika nori patarti tiems vaikams, kurie auga nepritekliuje ir smurte? Kodėl sėkminga renginių organizatorė vis dar negali įmonėms rengti įspūdingų renginių, ir kokių pažadų jos verslui valstybė neištesėjo?

Kita tema: kaip psichologė Milda Sabienė, besiskirdama su vyru žurnalistu ir rašytoju Ryčiu Sabu sugebėjo išsaugoti santykius, ir ką ji dabar pataria kitoms moteris?

„Jei vyras per pirmąjį pasimatymą neapmoka sąskaitos – ačiū, viso gero. – Sako Milda. – Beje, jei santykiai yra šūdini, už tai atsakinga yra moteris.“

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)