„Man keista, kaip sureagavo viešbučių verslas. Kai kurie viešbučiai užsidarė dar tuomet, kai nebuvo paskelbtas karantinas. Man tai pasirodė labai keista, kad užsidaro verslas net nepabandęs prisitaikyti prie esamų sąlygų, o vietoj to puola prašyti valstybės pagalbos.

Koks tas verslas, jeigu nutikus pirmam nesklandumui, tam tikrai „turbulencijai“, beldžiasi į Vyriausybės duris su prašymu palaikyti finansiškai, nes mes užsidarėm, kai tuo tarpu keli šimtai trumpalaike nuoma užsimančių įmonių ir fizinių asmenų vertėsi per galvas siūlydami nemokamai, jų nuomuojamuose būstuose apsistoti medikams, o kitiems žmonėms per pus sumažindami nuomos kainas? Taip, pasibelsti į Vyriausybės duris ir prašyti paramos yra sprendimas, tačiau ar tai socialiai atsakingo verslo sprendimas?“, – retoriškai klausia T. Grižas.

Visas „Capital“ analitiko Manto Mikočiūno pokalbis su trumpalaikės nuomos administravimo įmonės Houseys vadovu Tomu Grižu apie tai kas vyksta ir ko tikėtis ateityje tiems, kurie užsiima tumpalaike nuoma aukščiau esančiame video siužete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)