Gerai, galim pabandyti. Prašau, kad atsiųstų CV. Gaunu ir vos nenuvirstu nuo kėdės – du lapai nerišlaus teksto „Word'e“. Darbai keičiasi kas keturis mėnesius, mergina kasmet 3–4 mėnesiams išvažiuoja į Norvegiją uždarbiauti, grįžta į Lietuva ir įsidarbina padavėja, kambarine, barmene. Paskutinės pareigos – saunos administratorė. Vienintelis CV pliusas – išsilavinimas: mergina kažkada yra studijavusi koledže ir įgijusi logistikos specialybę.

Iš pirmo žvilgsnio padėtis atrodė beviltiška, bet nusprendžiau pamėginti. Iš pradžių kardinaliai – iki 3 – sumažinome darboviečių skaičių. Pareigos Norvegijoje buvo nurodytos kaip „Klientų aptarnavimo vadybininkė“, o kelionės į Norvegiją tikslas – „Anglų kalbos žinių gilinimas“. Pirties administratorė virto SPA centro administratore. Su vienos darbovietės pamainos viršininku sutarėme, kad jis atsiųs rekomendaciją (kurią parašiau pats) ir, jeigu ką, atsakys į darbdavio klausimus telefonu. Mergina įkėlė į CV specialiai padarytą nuotrauką, kurioje ji vilkėjo griežto stiliaus dalykinį kostiumėlį. Bet didžiausia bomba buvo paslėpta motyvaciniame laiške.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)