„Šiandien peršasi išvada, kad tai galėjo padaryti (surengti) mano tėvai, iš kurių jau tris kartus sulaukiau rimtų grasinimų. Taip galėjo pasielgti ir mano buvęs vaikinas, kuris galbūt turėjo kažkokių didelių skolų“, – telefonu pareiškė nužudytosios L. Valutytės gedinti motina, jau 14 metų Anglijoje gyvenanti buvusi kaunietė Lina.

Ją kankina ne tik skausmas, nežinia bei širdgėla. Moteris atvirai pareiškė, kad šiuo metu jaučiasi itin nesaugi ir per vieną vakarą buvo priversta palikti savo namus Bostone. Dukters netekusi lietuvė nuolat keičia buvimo vietą ne tik dėl savęs, bet ir trijų metų dukrelės bei vyro saugumo.

Kas paskatino jauną vyrą imtis tokių drastiškų veiksmų? Kodėl auka tapo būtent 9-metė lietuvė Lilija? Kokiomis nuotaikomis dabar gyvena šaltakraujiškai išniekintos mergaitės šeimos nariai? Tai klausimai į kuriuos pastarosiomis dienomis bandoma surasti tikruosius atsakymus. Būtent apie tai šnekėjomės su nužudytosios L. Valutytės motina Lina, kuri portalui Delfi davė išskirtinį interviu ir pateikė siaubo filmus primenančių pasakojimų.

Žmogžudystės versijos drebina dvi šalis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)