Jis iš saulėtojo Majamio, kur gyvena jau daugelį metų, į gimtuosius Elektrėnus, aplankyti mamos, sesers bei vaikystės draugų, atvyko po beveik dviejų metų pertraukos. Šįkart buvusi ledo ritulio žvaigždė atkeliavo kartu su savo penkiais mažamečiais vaikais – dvynukėmis Liv ir Lilly (po 13 metų), sūnūmis Marley (11 m. ), Milesu (7 m.) ir Parkeriu (4 m.).

„Dėl COVID-19 pandemijos ilgai čia nebuvau, tad buvo labai malonu pamatyti kaip mano gimtieji Elektrėnai vis gražėja ir plečiasi. Buvo labai gera stebėti savo vaikus, kurie Majamyje mėgsta sėdėti ant fotelio ir pasiėmę savo telefonus į juos įnikti, o čia, Elektrėnuose, jie nuolat buvo lauke, žaidė, sportavo, aktyviai leido laiką. Man tai labai priminė mano vaikystę, kai mes neturėjome jokių telefonų, su draugais nuo ryto iki vakaro kieme žaisdavome žaidimus, sportuodavome ir namo grįždavome tik kelioms minutėms pavalgyti“, – pasakojo D. Kasparaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)