To nežinojo ir laidos dalyvis, lemiamo klausimo metu spėjęs, jog sala yra Atlanto vandenyne. Žinojau, kad po sekundės žaidėjas sužinos, jog sulig šiuo neteisingu atsakymu jo dalyvavimas šiame dinamiškame žaidime ir baigsis. Kitas gi žaidėjas net nebesivargino spėti, nes jau vis tiek buvo laimėjęs, o kur yra Rytų Timoras jis irgi nežinojo.

Tai štai Rytų Timoro valstybė yra Ramiajame vandenyne. Aš neblogai gaudausi pasaulio žemėlapyje ir kur kokia valstybė yra galiu pasakyti daug negalvodamas. Tačiau šiuo atveju prie žinojimo prisidėjo ir tai, kad Rytų Timore visai neseniai lankiausi ir pats. Ir kad jau paskutinieji mano tekstai pasisuko apie nestandartines pasaulio vietoves tokias kaip Abchazija, Padniestrė ar Turkmėnistanas, tai pamaniau, o ir TV žaidimas man priminė, jog į šitą keistų vietų būrelį pritiktų ir Rytų Timoras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)