Ši istorija turi dvi puses. Ji tamsi ir unikali, ir jau verta „Netflix“ serialo scenarijaus, nes šioje keistoje dramoje susipina viskas, kas tik įmanoma, – ne tik staigi ir paslaptinga pasakiškai turtingo žmogaus mirtis, labai dideli pinigai ar netikėtai atsiradusios tamsiaplaukės moters šešėliai. Čia figūruoja ir nemažai kitų spalvingos reputacijos žinomų žmonių pavardžių iš didžiojo verslo, politikos bei teisėsaugos. Kartais atrodo, kad jiems visiems iš aukščiau dirigavo kažkieno nematoma ir valdinga ranka.

Šiuo metu Lietuvos teismuose baigiamos nagrinėti net dvi svarbios bylos, kuriose R. Karpavičiaus vienturčiam sūnui Rokui Karpiui ir jo mamai Audronei Karpavičienei tenka ginčytis su oponentais – mirusio verslininko broliu Henriku Karpavičiumi bei antrąja žmona Aiste Grybauskiene-Karpavičiene dėl testamento ir verslo valdymo.

R. Karpis žiniasklaidoje yra nuskambėjęs kaip asmuo, kuris praeityje turėjo akistatų su teisėsauga dėl pinigų plovimo ir narkotikų. Jis ir pats duodamas interviu neslepia, kad anksčiau jam „teko patirti savotišką gyvenimo universitetą Naujosios Zelandijos kalėjime“. Tačiau šiandien retai Lietuvoje viešintis vyras siekia išskirtinai teisiniu keliu aiškintis santykius su savo dėde ir antrąja tėvo žmona. Specialiai Delfi jis sutiko viešai atskleisti visuomenei menkai žinomus šios TV serialo vertos ir kvapą gniaužiančios istorijos epizodus.

Iš Londono – į Tenerifę

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)