„Arūnas Jabkevičius yra vienas iš nedaugelio žmonių, kurie iš tikrųjų nuoširdžiai gailisi, – tvirtino į pataisos namus padėti nuteistiesiems nuolat vykstantis dvasininkas. – Jis nuoširdžiai gailisi dėl savo įvykdyto nusikaltimo.“

Sėdėdamas kalėjime A. Jabkevičius įtikėjo Dievu, tapo doru krikščioniu ir jau yra pasiruošęs išeiti į laisvę, įsitikinęs su juo metus susitikimuose bendravęs katalikiškos organizacijos atstovas.

„Jis pasikeitė, jis dar gali kažką gero duoti visuomenei“, – tikino jis.

Tačiau nusikaltimas, dėl kurio griežčiausią bausmę gavo A. Jabkevičius, toks kraupus, kad vyro likimą sprendę teisėjai abejojo, ar tai tiesa.

Jis su dviem sėbrais apiplėšė, išprievartavo ir nukankino, o po to paskandino Kauno Vytauto Didžiojo universiteto Katalikų teologijos studentę, kuri atsiklaupusi ant kelių meldėsi ir prašė savo budelių pasigailėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)