„Tiesiog man prieš akis prabangiai apsirėdęs turtuolis partrenkia gal penkerių metų berniuką. Nelaimę taip pat mačiusi motina krenta ant kelių prie dar trūkčiojančio vaiko kūnelio ir rauda ne savo balsu. Iš automobilio iššoka vairuotojas. Užuot meldęs mamos atleidimo ar bandęs suteikti pagalbą jis pradeda klykti ant vargšės moters. Nes ji, pasak išgamos, savo vaikiščio nesužiūrėjo ir dabar nepataisomai sugadintas jo brangaus automobilio stiklas“, – situaciją, civilizuoto europiečio galvoje galinčią įvykti nebent tolimuose laukiniuose kraštuose, su ašaromis akyse tada papasakojo man ji. O šiandien ašarotomis akimis jau aš. Nes anuometinė Indija ėmė ir persikėlė į šiuolaikinį instagramą.

Instagraminės rusų gražuolės su sardelėmis vietoje lūpų transliuoja, kaip karpo „Chanel“ rankinukus. „Chanel“ mados namai negerbia mūsų, tai ir mes jiems pagarbos neberodysime“, – argumentuoja nastios ir mašos, dar neseniai virkavusios dėl joms priverto instagramo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)