Turbūt net nereikia aiškinti, jog pasijutau asmeniškai įžeista. Tiesą sakant, tai užklupo toks giminės baliaus flashback‘as, kur užstalėje pareiškus, jog artimiausiu metu gimda reprodukciniams tikslams nesinaudosi, artimieji ima žvelgt į tave it į antikristą. Kažkodėl gi žmones vis dar smarkiai trigger‘ina, kad šioje žemelėje moteris gali matyti sau ir kitokį kelią, nei kuo greičiau prisigimdyti vaikučių, o paskui jais ir jų vaikais rūpintis iki grabo lentos. Ir vietoje to, kad savo nuomonę pasilaikytų sau, jaučia gi jie pareigą tą nesusipratusią vištelę pamokyti.

Žinoma, šešiais iš dešimties atvejų tas aiškintojas bus pats sau protingas vidutinio amžiaus paplavokas, būtinai bent kartą išsiskyręs ir visom žmonom prisiminimui palikęs minimum vieną savo ląstelių kratinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)