...nes/kai žodžių junginys „Hibridinė politika“ irgi gruodžio 16-ąją „Google“ rinko apie 323 000, „hibridinis karas“ – apie 46 900 nuorodų.

Kadangi pastarasis dažniausiai (nors ne vien) siejamas su Rusijos agresija prieš Ukrainą, kirilica surinktas žodžių junginys „hibridnaya voina“ pelnė apie 3 390 000 nuorodų. „Hybrid warfare“ – apie 203 000 000 nuorodų.

Irgi hibridiškumo naudai. Kontekste kalbų, jog tiesioginis įsiveržimas į Ukrainą neatitinka Rusijos prezidento Vladimiro Putino interesų, Kremliui logiškiau tęsti hibridinę agresiją iš informacinio, energetinio karų, migrantų krizės, Kijevo fondo „demokratinės iniciatyvos“ direktorius Aleksejus Garanis gruodžio pradžioje paragino mokytis taip gyventi, ne vien Ukraina susiduria su panašia situacija, tą savo laiku išgyveno Vakarų Vokietija, su tuo susiduria Izraelis, Pietų Korėja, Taivanis.

Tad apie 2021-uosius kaip hibridinį stilių puoselėjančių „žvaigždžių“ metus. Ką turime metų sandūroje, prieš gaudami „dar vienus viltingus“ 2022-uosius?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją