Ar tai ne mano įsiutusi nuostaba, kad grįžo seni blogi laikai?! Kai seneliai iš Kremliaus aiškino, ką man mylėti ir kaip choru smerkti imperialistus?! Keikti Ronaldą Reaganą ir žavėtis Salvadoru Allende?! Tik dabar iš tolimojo Pekino, kažkur iš kito žemės galo, dėdulė Xi Jinpingas mane mokys? Tokios pačios komunistų partijos vadovas, kuri pražudė daugiau žmonių nei bet kuris kitas komunistinis režimas. Ne, ačiū!

Gerasis Xi Jinpingas šiais laikais faktiniuose lageriuose laiko visą uigūrų tautą, žlugdo demokratiją Honkonge, nors taip nebuvo tartasi gaunant Honkongą dovanų iš britų. Tvarko Tibetą kaip paskutinių pašlemėkų vietą, išvaręs iš namų Tibeto dvasinį vadovą. Grasina Taivanui, nekomunistinių kinų salai, karu. Grobia salas ir kol kas tik jūrines teritorijas kaip sau priklausančias. Ilgas ir bjaurus komunistinės Kinijos nusikaltimų sąrašas. Bet Xi žmonės jau yra pas mus. Pamenu, kaip agresyviai bandė jo šalaputriai parankiniai stumdyti taikius demostruotojus prieš Kinijos politiką. Vilniuje, Katedros pašonėje!

Tai man kažkaip nemalonu. Mačiau jau tokius komunistus. Mes jiems pamojavome rankytėmis. Bye bye, pasakėme. O čia staiga dar vieni išlenda iš istorijos šiukšlyno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)