Todėl – nebent kaip asociacija, gal net per atsieta. Tik priminimas, jog „Geležinės uždangos“ problematikai, kaip bet kuriai kitai temai, būdinga tradicija ir kad „...uždangos“ geismas gali turėti visokių, taip pat neįmanomų prognozuoti, pasekmių. 

Pradėti norisi kiek iš netikėtos pusės. Amerikos prezidento Joe Bideno susitikimo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu Ženevoje oponentai į tezę, jog kažkas juk turi kalbėtis su Rusijos lyderiu, koks jis bebūtų, kai Rusija yra Jungtinių Tautų Saugumo Tarybos pastovioji narė, atkakliai perklausia: kuriam galui? 

Jei JAV lyderis norėjo pasiųsti ženklą dėl agresyvios kontrahento politikos, galėjo susitikti su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu ar pasikviesti į Baltuosius rūmus baltarusių opozicijos lyderę Sviatlaną Cichanouskąją. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)