Nudžiugote, nes tai ne apie jus – uoliai laikotės kaukių dėvėjimo reikalavimų ir dezinfekuojate ne tik rankas, bet ir lovoje gulinčius šeimos narius, sąžiningai niekur neinate, o grįžusį iš vaistinės kaimyną, kuris jūsų tirados klausosi stovėdamas su kauke ir dėvintis dvejomis poromis dezinfekuotų vienkartinių pirštinių, nes trečias – viršutines, išėjęs iš vaistinės jis jau išmetė kaip pavojingas, savo priekaištais beriamais per balkoną privedate iki infarkto? Linksite galvą, nes būtent taip elgiasi doras Lietuvos gyventojas? Nesidžiaukite, jūs sergate ir ne kažkuo besimptomiu, o visa puokšte psichiatrijos vadovėliuose minimų dalykų. Bet gal jūsų situacija dar nėra beviltiška? Gal yra šansų išsigelbėti ir susigrąžinti gebėjimą protauti?

Žinoma tų šansų labai nedaug, o žinančių gelbėjimosi planą dar mažiau nei šansų išsigelbėti, bet jums pasisekė, nes aš jį žinau ir ketinu pasidalinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)