Mano draugai, kaip ir aš, Vilniuje pirko butą su apdaila iki rakto. Jame buvo net užuolaidos, todėl jie tikėjosi iki rakto paslaugos ir X kurorte. Prieš pradedant remontą žiauriai graži draugo žmona labai domėjosi statybos įmonėmis, žiūrėjo nuotraukas ir atsiliepimus. Net neįdomu buvo su ja bendrauti.

Pirmieji plataus profilio specialistai pas žiauriai gražią draugo žmoną į X kurortinį miestelį atvažiavo su ne savo mašina. Daugybę minučių aiškinosi, vis pabrėždami, kad jų BMW dabar servise. Atėję į butą daug keikėsi, sakė, kad čia viskas labai blogai, neverta remontuoti. Jie sutiko padaryti tik vonios remontą ir už darbą paprašė 15 000 eurų. Kitas pasiūlymas buvo iš jų tą netinkamą remontuoti butą nupirkti, bet mano draugai į tokias kalbas nesileido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)