Tradiciškai papasakosiu ir ko šitame sąraše nebus. Čia nebus „Kasablankos“ („Casablanca“) ir „Titaniko“ („Titanic“). Ir tai reiškia, kad vengsiu kino istorijos ir nutrintų vertybių. Bandysiu ir vėl rekomenduoti jums tai, ko nesate matę arba jau būsite primiršę. Dar nebus jokių pilkų atspalvių ar laukinių orchidėjų, o tai turbūt reikštų, jog jei mėgstat antrankius ružavu kailiuku ir „nežabotas aistras“, tai sąrašas taip pat gali nepasirodyti jums įdomus. Užtat bus topas filmų, kurie virkdė mus su žmona, o tai reiškia, jog subalansuoti abiem poros pusėm.

Ar tikite, kad du minusai sudaro pliusą? Kad jei jūs neturite kairės kojos, o jūsų pora – dešinės, tai kartu būsite nenugalimi? Ar galvojate, kad jei Dievas iki šiol iš jūsų tik ėmė, tai jau pats laikas jam kažką jums ir duoti? Kad jei kantriai laukėt nesiskųsdami, net kai buvo sunku iki lūpų kandžiojimo, šlapių pagalvių ir svarstymo stovint prie vaistinės vitrinos, kokie vaistukai skirti greitajam išėjimui... Kad kantrybė bus apmokėta laime tokio pat svorio, kaip nelaimės iki šiol? Jei jūs TOKIE optimistai, tai ši „Optimisto istorija“ („Silver Linings Playbook“, 2012) – jums.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)