Mano laimei, sužinojau apie tikrą vyriškumo dinamitą, mažulių magnetą ir vienadienio sekso guru, pripažintą Lietuvoje, Štatuose, Rusijoje, Lenkijoje, Šveicarijoje ir netgi Šiaurės Korėjoje. Jo klientų ratas ir pažinčių tinklas driekėsi per visą pasaulį – pradedant Pabrade ir baigiant Pchenjanu. Šio merginų, moterų ir pensininkių suviliojimo eksperto lovoje ne kartą orgazminosi eilinės dailiosios lyties atstovės, tarptautinės šou verslo žvaigždės ir diktatorių žmonos. Jo vardas – D’Artanjanas. Jis – aukščiausios kategorijos šokėjas, A kalibro lovelasas ir tarptautinio masto miegamojo reikalų koučeris. Svaiginančią savo karjerą pradėjo kaip Aukštesniosios Anykščių santechnikos mokyklos ūkvedys. Meluojantys liežuviai meluoja, kad čia jis pamylėjo 3 senmerges šlavėjas, ištekėjusią direktoriaus pavaduotoją ir to paties diriko sutuoktinę. Nepraėjus nė šimtmečiui sekso gurmanas jau rašė knygas, kepė DVD diskus, filmavosi laidose ir vedė paskaitas, eilinius marozėlius paverčiančius neeiliniais donžuanais.

Būtent toks vos už 7 tūkstančius eurų sudonžuanėjęs mano pažįstamas marozas davė man mobilųjį savo guru numerį. Paskambinau, kai tik jį gavau. Buvo vidurnaktis. D’Artanjanas atsiliepė maždaug po minutės.

– Labas, nepažįstamasis! – sunkiai šnopuodamas pasisveikino dailialyties ekspertas. Aname ragelio gale iš kaifo dūsavo mažiausiai pora merginų. Man tai paliko neišdildomą įspūdį. – Ar skaitei mano bestselerį „Tarptautiniai Alfa penio pasiekimai gatvėje kabinant makaronus, nacionaliniai Beta vyro nepasisekimai valgant jam kabinamą makaronieną ir regioniniai Zeta pono nusivylimai lovoje verdant makaroninę sriubą“?..

– Neskaičiau, koučeri, neskaičiau… – net susinepatoginau aš.

– Labai blogai, Zeta! – toliau dūsaujant merginoms dar labiau mane sunepatogino D’Artanjanas. – Deal’as toks: Alfa rašo, o Beta ir Zeta skaito. Būtent taip ir ne kitaip! Ar supratai?!

„Nu, lyg ir logiška… – susimąsčiau aš. – Jei Alfa rašo, tai žemesnė kasta turi skaityt, o dar geriau – mokytis mintinai ir tapti Alfa.“

– Išleidau 49 knygas. Kiekvieną sudaro 912 puslapių, Zeta. Kai perskaitysi visas, tapsi Beta, – kantriai aiškino tikrojo donžuanizmo Lietuvoje pradininkas. – Be to, privalu peržiūrėti 69 mano DVD. Taip tapsi pusiau Alfa. Kai viską perskaitysi ir peržiūrėsi, prireiks 99 mano seminarų. Visa tai kainuos vos 16 tūkstančių eurų.

– Brangoka… – muisčiausi aš. – Suprantat, dirbu Portale. Atlyginimas vėluoja kelis mėnesius. Kai į sąskaitą įkrenta bablo, dažniausiai paaiškėja, kad daugiau uždirba mano kiemo kiemsargis…

– Babkės – Zeta išmislas! Alfai išvis nereikia dirbti, nes jį finansuoja panelės! – dėstė man Alfa kvadratu. – Bet tau pasisekė, Zetini – kaip tik prieš savaitę artėjančių Kalėdų proga paskelbiau nuolaidų akciją. Visas mano knygas, DVD ir seminarus įsigysi vos už 321 eurą.

„Nuolaida solidi… – mintis gromuliavau aš. – Tokiomis nuolaidomis nepasinaudotų tik Zeta.“

– Pigu – perku! Pirk prekę lietuvišką! – pareiškiau aš.

– Maladiec! – pagyrė mane Rytuose, Vakaruose ir Mėnulyje pripažintas sekso specialistas.

– Beje, D’A… Šią akimirką jūs su panelėmis? – smalsumo nesuvaldžiau aš.

– Ai, dabar tai ne. Šią akimirką aš su savo mama ir pussesere, – paaiškino man vyriškumo dinamitas. – Jos kaifuoja skaitydamos mano knygą „Tikras vyras neskaito knygų, išskyrus tuos atvejus, jei tai – Alfa knyga“.

„Aukščiausia klasė! Manęs laukia aukso vertės pamokos! – mintyse džiūgavau aš. – O dar tokios kalėdinės nuolaidos… Tai negi imsi ir atsisakysi?..“

Jau kitą dieną susiskambinau su savo bičiuliu politikos kaimiečiu ir lietuviško verslo magnatu Ramiuoju Karbamidu, kuris viešai vaizduoja esantis didelis blaivininkas, bet paslapčia laka tiek stiprios giros, kad per savaitę sugebėtų išgerti Nemuną. Draugystė draugyste, bet putytės svarbiau! Už štuką šiam nevykusiam politikui ir verslininkui pardaviau kompromatą – 23 nuotraukas, kuriose jis gandralizdyje kilnoja giros bokalą, ir dar 8, kuriose sėdi ant galvos užsimaukšlinęs tą patį gandralizdį. Tik už 321 eurą nusipirkau visus alfanizmo pirkinius, o likusius šlamančiuosius pasilikau ateičiai – pamaniau, kad jų tikrai prireiks baliavojant ir seksuojant su damomis.

Dienomis vaizdavau, kad dirbu, o naktimis įdėmiai skaičiau 49 aukso vertės knygas ir žiūrėjau 69 platininių patarimų diskus. Jau po pusmečio buvau pasirengęs trečiajam etapui – 99 seminarams. Jie truko kelis mėnesius. D’Artanjanas davė itin daug naudingų patarimų. Pasirodo, svarbiausia dailiosios lyties atstovėms parodyti jų vietą. Kiekvienai moteriai tinkamiausios 3 vietos: miegamasis, virtuvė ir tualetas. Visos šios erdvės idealiai tinka seksui. Dar, pasirodo, užkalbinant panelę gatvėje reikia ją čia pat pašokdinti, pagrabinėti ir pakilnoti. Be to, kiekvienam tikram Alfa bičui su savimi būtina turėti 12 pakelių prezervatyvų, odekolono buteliuką ir, žinoma, klofelino flakoną.

– Kuo didesnės talpos šis flakončikas, tuo geriau, – mokė mane viliojimo meno žinovas. – Tik nesumąstyk, kad klofelinu reikia vaišinti paneles. Gerk jį pats. Atpalaiduoja.

– Supratau, Alfa kvadratu! – įsidėmėjau aš.

– Šaunuolis, pusiau Alfa! – pagyrė mane damų specas. – Netrukus virsi visišku Alfa! Varom į medžioklę!

Išvarėm. Savaitę medžiojom daug ir kasdien. Mažulėms prisistatydavau lietuviško superstaro Duonos Montuotojo prodiuseriu, kultinio popso dueto „More Gays Inc.“ hitų autoriumi arba asmeniniu Paryžiaus getuose populiaraus siuvėjo Juzės Staktavičiaus fotografu. Pupytės svaigdavo įsisvajojusios apie dainininkių, šlagerių kūrėjų arba Paryžiaus pakampių modelių karjerą. Tada abu jas šokdindavom, graibydavom ir kilnodavom. Žinokit, seksulkos įsisvaigdavo dar labiau! Aišku, kai kurios vaizdavo didelius proto bokštus ir dar net nepašokdintos gatvėje pasiųsdavo mus ten, kur mes visiškai nenorėdavom eiti.

Po savaitėlės turėjom 150 mobiliųjų numerių. Kai paskambinom, atsiliepė net 11! Kelios jų pasiuntė mus NATO, bet likusios po pusvalandinio pačių banaliausių komplimentų dušo sutiko pasimatyti. Tai mes, abu Alfa, ir pasimatydavom.

Scenarijus būdavo paprastas, bet efektyvus: pasimatymas Vilniaus centre, labai stipri gira, komplimentinių makaronų kabinimas, apsikabinimas, klubas senamiestyje, nealkoholinis vynas, išgalvotos istorijos apie pažintis su žvaigždėmis, laižiakas, D’Artanjano mamos namai, nealkoholinė netrauktinė, pasakaitės apie milžiniškas sąskaitas Niujorko bankuose, pasigrabinėjimas, miegamasis, krištolinis vandenukas, klofelinas ir superinis kelių minučių seksas. Kaip patys suprantat, Alfa pamokos nenuėjo veltui!

Tai buvo prieš riebius metus. Tačiau prieš gerą pusmetį perskaičiau, kad mergaičių specialistas už grotų. Supratau, kad mentai Alfa donklofelinžuaną gali patupdyti ilgam, o zekai – paversti Alfa dongaidžiuanu. Labai keista… Taigi klofeliną lakiau tik aš! Mažulėms neduodavau net jei jos prašydavo pačios! Bet dėl visa ko jau senokai nustojau praktikuoti klofelininio alfanizmo metodiką. Vėl ėmė baisingai nesisekti su damomis… Bet, žinot, kaip sako zulusų liaudies išmintis, geriau jau pornūchos įkvėptas savo daikčiukas rankoj nei kameros draugo daiktas kai kur kitur…

Dėmesio! Šios humoreskos, neparemtos jokiais faktais, autorius nerekomenduoja elgtis, mąstyti ir gyventi taip, kaip tekste elgiasi, mąsto ir gyvena jo personažas MPBD. Bet kokių humoreskoje minimų žmonių vardai, pavardės ir/ ar pseudonimai, pareigos ir/ ar darbovietės neturi nieko bendra su gyvenusiais ar gyvenančiais asmenimis, jų pareigomis ir/ ar darbovietėmis. Bet koks jų vardų, pavardžių ir/ ar pseudonimų, pareigų ir/ ar darboviečių panašumas ir/ ar sutapimas visiškai atsitiktinis. Jokių sąsajų su realybe neturi ir tekste aprašomi įvykiai. Ši papasakota istorija niekada nenutiko tikrovėje. Autorius nesiekia nieko įžeisti, pažeminti ar įskaudinti. Humoreska, kurią ką tik perskaitėte, tėra išgalvotas aštrus, juodas ir absurdiškas humoras, kuris jokiu būdu nepretenduoja į tiesą. Šis tekstas neatspindi nei DELFI, nei paties autoriaus pozicijos.

Valstybinė lietuvių kalbos komisija (VLKK) turėtų atkreipti dėmesį į tai, kad humoreskoje svetimybės ir žargonas vartojami stiprinant šnekamosios kalbos įtaigumą. Visi svetimi ir žargoniški žodžiai tėra literatūros kūrinio dalis, nepretenduojanti į bendrinę kalbą ir nerekomenduotina vartoti skaitytojams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją