Ne viena aktorė savo kelią į žvaigždes pasiekė per propagandos ministro lovą

Kadangi Hitleris savo valdymo metais neturėjo žmonos, tai Vokietijos „pirmąja ponia“ buvo laikoma Magda Goebbels. Kai merginai buvo 20 metų, ji labai greitai ištekėjo už pramonininko ir pagimdė sūnų. Tačiau jų santuoka nesusiklostė. Magdai norėjosi linksmo ir turiningo gyvenimo: rengti priėmimus, prisikviesti svečių. Vyras nesidomėjo niekuo kitu, tik savo darbu, skrupulingai laikėsi savo kasdienio gyvenimo ritmo, kuriame nebuvo vietos šeimai ir pramogoms.

Ilgainiui ši našta Magdai tapo nepakeliama. Moteris užmezgė romaną su rusų emigrantu. Apie tai sužinojęs vyras liepė susikrauti daiktus ir nešdintis iš namų, rašo theguardian.com.

Magdai pavyko sėkmingai išsiskirti: gavo solidžią kompensaciją, nes paslėpusi laikė vyro laiškus, liudijančius jo neištikimybę. Sūnus liko su ja.

Nuo tos akimirkos prasidėjo gyvenimas, apie kurį Magda anksčiau tik svajojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją