Galiausiai išsitiesėme lovose atostogų strategijos aptarimui, tačiau užmigti sekėsi sunkiai: kankino troškulys, neramino žagsulys, pylė prakaitas, nors pro pravertą langą šiureno gaivus šalia banguojančių marių dvelksmas. Kitądien atstovėjome valandinę eilutę parduotuvėje, ir keturios dėžės užėmė savąją vietą šaldytuve. 

Praėjus keletui dienų, iš vietinių gyventojų sužinojome, kad jie niekada neperka „Ešerinėje“ alaus, nes ten jis smarkiai skiedžiamas vandeniu, o, kad įtarimai būtų išsklaidyti, alun pilama ir šiek tiek skalbimo miltelių – jeigu alutis putoja, vadinasi, tikras – neskiestas... Taigi teko šiek tiek pavargti nemigo naktį, virškinant pridėtinę skalbimo priemonę.

Nesigėriu sovietmečiu, nes jei tektų surašyti visas jo ydas ir marazmus, dažnas jūsų įsibaugintų: kaip gi apskritai buvo įmanoma gyventi tokiam kalėjime?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)