Kitaip tariant, jei žmogus pasitinka jus su šypsena, tai dar nereiškia, kad laukia malonus pokalbis. O jei kalbėdamas staiga sukryžiuoja rankas ant krūtinės, tai nebūtinai yra gynybos arba atsiribojimo pozicija. Kai kurie gestai, logiškai reiškiantys neigiamus dalykus, iš tikrųjų gali liudyti visai ką kita. Apskritai žmogaus kūno judesiai, laikysena, pozos, atstumo laikymasis bendraujant su kitais ir panašiai, formuojasi darant įtaką planetoms, atitinkamai išsidėsčiusioms kiekviename Zodiako ženkle.

Tai yra ištrauka iš „Delfi Plius“ autorės Sniegės Pilypienės knygos „Išskirtiniai horoskopai“ (pirmoji knyga). Šioje dalyje kviečiame susipažinti su Avino, Jaučio, Dvynių, Vėžio, Liūto ir Mergelės horoskopais. Su likusiais šešiais Zodiako ženklais susipažinsite antroje publikacijos dalyje.

Avinas (kovo 21–balandžio 20)

Šio ženklo žmonių judesiuose jaučiama

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)