Šis straipsnis yra projekto „Bausti negalima pasigailėti“ dalis ir pirmąkart buvo išpublikuotas 2019 rugpjūčio 17 d. Žiauraus lietuvių emigranto istorija stebina iki šiol.

Į Ostvestrio miestelį Anglijoje emigravęs lietuvis apsigyveno pas vietine įžymybe vadintą Margaret Wycherley. Moteris dirbo kaminkrėte, o vietinių pagarbos sulaukė dėl to, kad buvo vienintelė moteris, turėjusi tokį amatą apylinkėje. Tiesa, tai anksčiau buvo jos vyro verslas, kurį ji į savo rankas perėmė po vyro mirties dar 1993 metais.

Moteris britų žiniasklaidoje buvo įvardijama kaip itin komunikabili: mėgo lankytis karaokės baruose, dažnai susitikdavo su draugais ir kaimynais, tad nenuostabu, kad būtent jie pirmieji ir ėmė įtarinėti, kad nutiko kažkas blogo. Kelias dienas iš namų išeinančios kaminkrėtės nepastebėję kaimynai ėmė dalytis įtarimais ir pranešė policijos pareigūnams, kad pastarąjį kartą moterį matė prieš kelias dienas, kepančią mėsą kartu su nuomininku.

Į kaminkrėtės namus atvykę pareigūnai išlaužė duris ir rado

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)