19-metis gražuolis Blanco, tikrasis jo vardas Riccardo Fabbriconi, Italijoje mylimas ir gerbiamas. Dėl savo įvaizdžio – baltų trapių mezginių, juodo šifono drabužių ir nekaltos išraiškos veide jis netgi pramintas Mažuoju princu, visai, kaip Saint-Exupery romano herojus. Jis – garsenybė, kurį įsimylėjo ir merginos, ir vaikinai jau po praėjusio Sanremo dainų festivalio. Sudainavęs vieną gražiausių dainų „Brividi“ (liet. „Virpesiai“) duete su kitu garsiu Italijos vokalistu, dukart Sanremo festivalio laureatu Alessandro Mahmoodu, tapo geidžiamiausiu masinių koncertų vokalistu.

Daina „Virpesiai“ pasakoja apie nekaltą dviejų vaikinų meilę. Vienas jų – Alessandro Mahmoodas, viešai prisipažinęs spaudai, jog yra homoseksualus, kitas – Blanco, deklaruojantis ištikimybę savo sužadėtinei. Tuo pat metu jų muzikos kūrinys ir provokuoja, bet yra itin sudėtingas, profesionalus, jaudinantis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)