Ši istorija yra ciklo „Bausti negalima pasigailėti“ dalis ir pirmąkart buvo publikuota 2020 m. balandį, tad nusikaltėliai šiuo metu yra vyresni.

35 metų lietuvė Asta Juškauskienė ir jos 25 metų partneris Mantas Kvedaras, prieš tai teistas už seksualinius nusikaltimus, už grotų praleis daugiau nei dvidešimt metų – pora buvo pripažinti kaltais viename Londono tunelių šaltakraujiškai nužudę moters buvusį vyrą.

Skelbiama, kad abu vyrai – dabartinis lietuvės meilužis ir jos buvęs vyras bei dukters tėvas – dėl moters širdies stojo į dvikovą. Po jos įvyko žiauri konfrontacija, M. Kvedaras neginkluotam ir nuo alkoholio apsvaigusiam priešininkui 35 kartus peiliu dūrė į krūtinę, kaklą ir veidą. Nusikaltimas buvo įvykdytas 2019 metų birželio 17 dieną.

Nustatyta, kad žudiko būta tokio nuožmaus, jog peilis pažeidė net ir aukos kaulus. Kitą dieną po nusikaltimo lietuvių pora šventė mieste valgydami picą.

Tai tik vienas iš daugybės emigrantų įvykdytų nusikaltimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)