Jis susirado 12 metų jaunesnę baristą iš šalia baro esančios kavinės. Greitai ji uždraudė jam dirbti naktimis, todėl jis virto Barista, mano nuodėmklausiu už pinigus. Mūsų draugystei dar nėra laikas pasibaigti, todėl po darbo einu gerti kavos. 

Įdomu, kad Barista jau buvo vedęs. Dar įdomiau, kad jo vedybos įvyko be dokumentų. Jis turi savotišką gyvenimo filosofiją, kad santuokos sudarymui užtenka tik moters, vyro ir Eifelio bokšto. Pirmąją žmoną jis nusivežė į Paryžių ir Eifelio fone susituokė visam gyvenimui. Net žiedus turėjo, kuriuos nešiojo porą metų. Bijau jo klausti, ar įvyko skyrybos, bet dabar Barista savo naująją meilę irgi nusivežė vedyboms prie Eifelio. 

Jiems išvažiavus savo dienotvarkės keisti nenorėjau. Ir toliau po darbo ėjau gerti kavos į kavinę. Išpažintinę terapiją atlikdavau su jų kolege.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)