iekiant maitintis sveikai bei išlaikyti proporcingą kūno svorį bei formas, suvartojamas maisto medžiagų kiekis turėtų būti subalansuotas pagal konkretaus žmogaus amžių bei gyvenimo būdą. Mažai fiziškai aktyviems žmonėms vartojant per daug „tuščių kalorijų“ gali išsivystyti įvairių sveikatos problemų, tačiau fiziškai aktyviems žmonėms reikia žymiai daugiau grynos energijos, todėl jie gali suvartoti daugiau kalorijų turinčio maisto, be neigiamų pasekmių. Taigi, įskaitant ir cukraus. 

Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)