Šiandien Vilniaus pataisos namuose arba vadinamoje Rasų kolonijoje bausmę atliekantis Žilvinas Pranckevičius kai kuriuos savo senus nusikaltimus pripažįsta, tačiau teigia, kad teisėsauga jį siekia iki gyvos galvos palikti už grotų, mat jam kaskart skiriamos neadekvačios bausmės. Maža to, vyras prašneko, kad yra neteisėtai apkaltintas dalyvavimu septynių jau nustatytų ir dar kelių iki šiolei nežinomų sukčių gaujoje. Minėta kompanija iš garsaus Lietuvos profesūros, visuomenės, politikos veikėjo Vytauto Landsbergio fondo išviliojo daugiau kaip 25 tūkstančius eurų.

Kad toks ikiteisminis tyrimas pradėtas Kauno apygardos prokuratūroje, tai „Delfi Plius“ oficialiai patvirtino ir komunikacijos atstovė, ir minėtą tyrimą atliekantis prokuroras.

Ž. Pranckevičius šiame interviu atvirai pasakoja apie sukčių gudrybes ir technologijas, siekiant išvilioti žmonių pinigus. Kai kurie pašnekovo pateikti faktai išties pribloškia bei šokiruoja.

Telefonai „zonoje“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)