O kur atskira varškės bandelių ir pyragų kategorija! Didelių ir storų; mažų varškės bandelių; mielinių ar burnoj tirpstančių varškės sūrio pyragų. Artimieji ir kolegos, nutikus šventei, pirmiausia prašo būtent jų, antroje vietoje rikiuojasi obuolių pyragai, o tada jau – eilė visiems kitiems. Pamenat „Draugystę“? Su ja daugiau vargo, todėl paprasčiau ir greičiau pyrago nusipirkti, o ir skonis – teko ragauti tiek iš paprasto prekybos centro, tiek ir iš prabangios kepyklos – mažai kuo skiriasi, gal tik E raidžių skaičiumi etiketėje.

Šis trupininis varškės pyragas labai paprastas ir gali būti modifikuojamas taip, kaip norisi tą dieną – varškės pritrūkę, dėkite uogienės arba obuolienės. Darbo mažai, skonis puikus, patinka visiems...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją