Veidotyra (psichofiziognomika) – tai praktinės antropologijos sistema, kurios istorinės šaknys siekia senovę. Dar Aristotelis nagrinėjo kūno ir sielos ryšį bei sielos raišką per kūną. Kol galiausiai, prieš daugiau nei 100 metų, Carlas Huteris (1861–1912) sukūrė fizionomijos mokymo modelį. Tai pagrįsta tuo, kad daug ką galima suvokti apie asmenybę per kūno ir veido formas, akių išraišką, veido išraiškas, gestus, kalbą ir charizmą. Šiandien apsiribosime aptariant kai kuriuos žmogaus akių, nosies, burnos ir veido formos niuansus.

Akys – tai vartai į žmogaus sielą

Didelės akys rodo, jog esate mylintis kitus ir visą pasaulį žmogus. Jos taip pat rodo nuostabą – jums viskas įdomu, norite daug patirti. Žmogus su didelėmis akimis yra labai prieraišus, jis lengvai įsiskaudina. Su tokiu asmeniu reikia būti švelniems, maloniems – jie jautresni nei kiti.

Ne veltui sakoma, kad

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)