O visai be reikalo! Kefyras pasižymi daugybe naudingų savybių, tokių kaip priešuždegiminiu, antioksidaciniu, bakterijų dauginimąsi slopinančiu, žaizdų gijimą spartinančiu, žarnyno veiklą gerinančiu ir cholesterolio kraujyje kiekį mažinančiu poveikiu. Šiame produkte gausu vitaminų B1, B2, B5, B6, B12 ir C, mineralų natrio, kalio, kalcio ir fosforo, mikroelementų geležies, cinko ir vario.

Tad, net jei kefyro nemėgstate, suteikite jam dar vieną šansą. Tik šį kartą ne tradiciniuose šaltibarščiuose ar užgeriant prie bulvinių blynų, o… panaudokite saldžiuose receptuose! Taip taip, kefyras tobulai dera gaiviuose desertuose. Pavalgysite ne tik skaniai, sveikai, gausite daug organizmui naudingų medžiagų, bet ir nuslopinsite „saldumynų drakoniuką“! Pabandom?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją