Begalybė naujų restoranų, prabangių viešbučių, išskirtinių nekilnojamo turto projektų, kuriuos įpirkt tegali tik apvalias pinigų sumas valdantieji ir būtent jie šiandien kardinaliai keičia šį kurortą. Palanga virsta kurortu ne tik vasarai, bet ir visiems metams.

„Lamborghini“, „Rolls Royce“ ar „Bentley“ (tokių irgi prestižinių automobilių markių, kaip „Porsche“ ar „Tesla“ net jau ir nebeverta minėti, nes ir taip aišku, kad jų tenai suvažiuoja labai nemažai ir aplinkiniams nesukelia jokios euforijos) gatvėse – ne tik didžiųjų lenktynių Palangoje dienomis, bet ir įprastą, žiemišką savaitgalį jau nieko nestebina.

Už tai tikrai galima padėkoti jos merui ar kitiems vietos valdžios veikėjams, gebantiems visai neblogai tvarkytis šiame nuostabiame kurorte kur kas geriau, nei visi buvę iki tol.

Bet ar galėjote pagalvoti, kad dar ne taip seniai Palanga buvo ta vieta, kurioje vykdavo purvini nusikalstamų gaujų sandoriai? O į garsiųjų mados mėgėjų pamėgtą Palangos parduotuvę „Du broliai“ buvo šauta net iš granatsvaidžio?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)