Kadaise susipažinti internetu atrodė kažkaip nepadoru. Dabar statistika skelbia, kad taip susipažįsta apie du trečdaliai visų užmezgančiųjų pažintis. Susipažinti virtualiose erdvėse ypač populiaru tarp jaunimo. Prie to prisidėjo ir šiuolaikinės technologijos. Jeigu anksčiau pažinčių svetaines buvo galima pasiekti tik naudojantis kompiuteriu, tai dabar viską galima perkelti tiesiog į mobiliuosius telefonus. Jauni žmonės internetinėse erdvėse jaučiasi laisvesni, yra aktyvūs, todėl jiems žymiai paprasčiau užmegzti pažintis ir susirasti draugų, tarkim, kad ir nuvažiuoti savaitgalį kartu prie jūros, nueiti į kiną ar tiesiog pasėdėti kavinėje.

O kaip susipažinti tiems, kuriems virš 40 ir daugiau? Jų bendravimas daug sudėtingesnis, nes patirties ir žinių bagažas yra gerokai didesnis negu dvidešimtmečio. Tai, ką minėjau įžangoje, nėra iš piršto laužtos teorijos. Remiuosi vienos moters, pavadinkime ją Rasa, pasidalinta realia patirtimi ir išgyvenimais, beieškant sau vyro pažinčių svetainėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)