Užduodu Annai klausimus, į kuriuos pati kadaise ieškojau atsakymų...

– Kada paprastai prasideda pirmieji konfliktai ir kokios aplinkybės juos pakursto? Prisimenu save: buvau tarsi apsėsta noro pastoti, tad geriausiai „žinojau“, ką mums reikia daryti, ir net neklausiau vyro, ką mano apie tai...

– Pirmieji konfliktai neretai prasideda jau pirmame kelio etape, kuomet po tam tikro laiko, po daugelių bandymų pastoti, pora negauna norimo rezultato. Moterys linkusios gana anksti pradėti domėtis nepastojimo priežastimis. Jos puola skaityti įvairią medicininę informaciją, ieško atsakymų vaisingumo forumuose ir pan. O vyrai linkę ilgiau laukti natūralaus, „savaiminio“ pastojimo. Dėl pastojimo moterys linkusios gana drastiškai keisti savo gyvenimo būdą, įpročius, pvz., atsisakyti kavos ar alkoholio. Kartu jos bando ir savo vyrus priversti imtis tokių pokyčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją