Vienu metu jos potencialiu žudiku buvo laikomas spalvingos kriminalinės praeities, buvęs tos pačios „Aguonos“ rajono gyventojas Klaidas Kanarskas. Pasakojama, kad jis šiuo metu gyvena laisvėje ir yra visiškai atsiribojęs nuo kriminalinės aplinkos žmonių. Kartu su juo tą vasario vakarą nusikaltime dalyvavęs Jonas Snieška beveik dvidešimt metų gyveno slapstydamasis nuo Lietuvos policijos svetimais dokumentais ir tiktai 2021-ųjų vasaros gale buvo sučiuptas Jungtinėje Karalystėje.

Manoma, kad dar negreitai jis bus atvežtas, nes esama žinių, kad kažkodėl J. Snieška labai nenori būti sugrąžintas į Lietuvą. Kurį laiką jis vis atsisakydavo būti parskraidintas į gimtinę, nes pareigūnams aiškino, kad baiminasi užsikrėsti koronavirusu bei jo naujausia – omnikron atmaina. Atrodo, kad J. Snieškos sugrįžimo į Lietuvą visiškai nelaukia ir tie patys buvę Aguoniniai (dabartiniai Kamuoliniai), nes tikėtina, kad daugybę metų nuo teisėsaugos prasislapstęs buvęs kaunietis per apklausas gali atvirai iškloti ne tik V. Dadurkaitės žmogžudystės smulkmenas ir konkrečių dalyvių pavardes, bet ir atskleisti ne vieną iki šiol teisėsaugai vis dar menkai žinomą gaujos vyrų padarytą nusikaltimą.

„Aguona“ – kaunietiška Skampija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją