Vyrams gyvenimo nėra. Mes tik dirbam, stengiamės dėl moterų ir dar liekam kalti. Neturime mes daug švenčių, esam moterų švenčių atributai, dažnai – piniginės. Tenkinamės mažais dalykais, nes be moterų dalykų ir nebūtų. 

Protingiausi vyrai Valentino dieną pamirš. Tik vakarop jie susipras, kokia diena (nes socialinė medija bus perpildyta širdelėmis, sužadėtuvių žiedų nuotraukomis) ir vakarą praleis žiūrėdami „Scarface“. Į filmo vidurį jiems prireiks nuosavos Michelle Pfeiffer. Tada bus „Tinder“ ir viskis arba viskis ir tada „Tinder“. Mažiau laimingi gers alų, nes, net ir neturint Valentinos, pinigų susitaupyti nepavyksta.

Visada atsiras koks apsiseilėjęs, nes tokia tai konkreti Valentina į jį nežiūri. Toks vyras žiūrės konkrečios Valentinos socialinę mediją ir klausys „Somebody to love“, „All by myself“, priedainiuose bandydamas ištraukti aukštas natas. Tokio nelaimėlio Valentino vakaras pasibaigs alkoholio vartojimu ir gėdingu žinučiu rašymu. Brolau, nebijok, ne tu pirmas, ne paskutinis. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)