Yra toks anekdotas, kurį kartais sako vyrai: vyras veda princesę, o išsiskiria su ragana. Argi čia anekdotas, – pasakysite jūs, čia juk labai skaudi, nemaloni realybė. Bet ar susimąstėte, kodėl gi buvusioji ėmė ir suraganėjo? O gal vyro regėjimas buvo prastas, kad matėt ne raganą, o princesę? Gal tie rožiniai akiniai, kuriuos daugelis nešioja ką tik įsimylėję, suklaidino? Kaip čia yra?..

Arba štai vyro palikta moteris apie savo buvusį sutuoktinį ar partnerį gali pasakyti: gėrė, buvo neištikimas, negeras. Tačiau ji niekada nekalba apie tai, kas gi nutiko, kad vyras įklimpo į alkoholizmo liūną, ėmė svetimauti, o galiausiai ir išėjo? Tuomet mes jos paklauskime, kodėl ji tokį – girtuoklį ir lovelasą – išsirinko? Aišku, tuomet išgirsime atsakymą: „Iš pradžių, regis, buvo normalus“. Štai tada ir užduokite sau klausimą, ką jūs visgi padarėte tam „normaliam vyriškiui“, kad jis pradėjo piktnaudžiauti alkoholiu ir ieškoti jums pamainos?

Galiu garantuoti, kad beveik niekas neprisipažinsite kaltais dėl to, kad jūsų antroji pusė, būdama kartu su jumis, taip ėmė ir nusirito – prasigėrė, apsileido, aptingo, sustorėjo, suraganėjo... Ir kodėl tokie „blogiukai“ ir „blogiukės“ po skyrybų tampa reikalingi ir mylimi kitų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)