Daugelis mano, kad vienos nakties nuotykiai – vyrų prerogatyva. Bet… jei tame nuotykyje nedalyvautų ir moterys, tai ir to nuotykio visai nebūtų. Aišku, atsitiktiniai nuotykiai – nesaugu, nelabai gerai, be to per vieną naktį nepajusi sekso teikiamos palaimos, kai susijungia ne tik kūnai, bet ir sielos… Ir vis dėlto, vienkartiniai santykiai egzistuoja.

Ne paslaptis, kad vienos nakties nuotykis kai kam padovanojo pastovius santykius visam gyvenimui. Yra ir tokių, kurie dėl impulsyvių glamonių susilaukė rimtų nemalonumų. Išklausykim šįkart keletą moteriškų nuomonių.

„Tai įvyko turistinės kelionės metu. Ačiū Dievui, tas vyras buvo ne iš Lietuvos. Stovėjome kambaryje prie lango, ir staiga pajutau, kad skrendu. O ne – pasirodė, tai jis taip švelniai pakėlė mane ant rankų, kaip nė vienas iki tol. Tai nutiko gūdžiais sovietiniais laikais, bet šį „vienos nakties romaną“ iki šiol prisimenu. Niekad nepasakojau apie jį vyrui, bet nesijaučiu nusikaltusi. Argi neturėjau teisės į kelias laimės akimirkas?“ (Ligija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją