...ši keptuvė tampa nepakeičiama drauge kepant tradicinius studentiškus sumuštinius su, liaudiškai tariant, bulkašlapianke, storu sūrio sluoksniu ir kečupu, nes mamos su naminiais kotletukais šalia jau nėra, o valgyti tai norisi.

Tada ateina laikotarpis, kai tenka išmokti nors minimaliai gaminti, nes suvoki, kad karštais sumuštiniais ir keptomis bulvėmis ilgai „netempsi“. Kalbu ne tik apie energijos bei naudingų medžiagų organizmui stygių, bet ir apie pro džinsų viršų lipančias „rinkes“. Štai šiuo momentu mūsų ištikima palydovė užstumiama į tolimiausią spintelės kampą. Ir, greičiausiai, nuo tada naudojama itin retais atvejais.

Bet šiandien siūlau sumuštininei suteikti dar vieną šansą! Šį kartą nekalbėsiu apie tai, kiek įvairiausių sumuštinių galima joje išsikepti (tarkuotos morkos + česnakas + sūris; pomidoriukai + pesto + mocarela; rūkyta šoninė + raugintas agurkas + kietasis sūris ir t. t.), bet apie tai, kad galima ją panaudoti ir visai kitokiems patiekalams gaminti, pavyzdžiui, išsikepti blynelius, pyragėlius su įdaru arba kiaušinius!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją