Bet jis mums, moterims, nėra toks jau svarbus; mes visų pirma svajojame apie saugumą, kad vyras būtų prognozuojamas. Seksas seksu, bet vaikai ir aš turime jaustis saugūs. Žinau, kad to paties nori ir normalūs vyrai. Ar tie abu – normalūs? Šiais kovidiniais laikais jau net pats ar pati nebežinai, ar esi normalus. Jeigu prieš kovidą dar buvo galima nuslėpti kažkokius psichologinius trūkumus, tai po dviejų metų įtampų jie lenda lyg yla iš maišo.

Tik visuotinų įtampų metu visu savo negražumu atsiskleidžia tam tikri psichologiniai žmogaus bruožai, o gal jie tiesiog tampa labiau matomi. Tos įtampos atsispindi seksualiniuose santykiuose, nes seksas tampa tų įtampu ventiliu. Lyg išprotėjus puolama į kuo aštresnius pojūčius, ką ir patvirtina išaugęs visokių pagalbinių sekso žaisliukų pardavimų kiekis. Juolab kad juos galima anonimiškai užsisakyti paštu. Tamsioji to ventilio pusė yra ta, kad neretai psichopatai, sociopatai ar narcizai seksą paverčia įrankiu, kuriuo naudojasi norėdami manipuliuoti savo partneriu. Visa tai galiausiai gali peraugti į psichologinį smurtą, dėl kurio policijos neiškviesi. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)