Bene populiariausias pažadas yra ką nors mesti. O mesti galima daug ką: mesti svorį, mesti rūkyti ar atsikratyti kokio nors kito žalingo įpročio, tarkim, nuolatinio blaškymosi tikrinant socialinius tinklus. Daug kas pasižada mesti įkyrėjusį darbą ar netgi sutuoktinį. Taip pat pasižadama ko nors palaipsniui, nuosekliai kasdien siekti, pavyzdžiui, išmokti kokią nors užsienio kalbą, kasdien įsimenant po dešimt žodžių ar frazių. Pasižadame išmokti šokti, piešti, tapyti ar groti birbyne. Pasižadame kam nors daugiau skirti laiko, pavyzdžiui, daugiau pabūti su šeima, daugiau laisvalaikio leisti gryname ore, dažniau aplankyti draugus... 

Pažadų gali būti pačių įvairiausių, tačiau juos vienija bendras bruožas: dažniausiai jų būna nesilaikoma, ir tikslai būna nepasiekti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją