Jeigu esate moteris, dauguma žmonių prašo jūsų pagalbos, kad išspręstumėte kažkokias problemas, darytumėte tai, ko nenorite, ir t. t. Bėgant laikui kitus žmones iškeliate į pirmą vietą, atlikdama daug užduočių, psichologiškai save nuvarginate, todėl susiduriate su tam tikromis problemomis, kurios indikuoja, kad esate pavargusi: susiduriate su yo yo efektu; bijote svertis, pažiūrėti į veidrodį; dažnai praleidžiate treniruotes, nors turite sporto klubo narystę; seni rūbai tapo ankšti; nebeturite pakankamai laiko saviugdai ir savianalizei; stresą malšinate užkandžiais, saldžiu maistu; jus kankina noras valgyti nesveiką maistą. 

Skirdamos daug laiko kitiems ir žongliruodamos visomis savo pareigomis, moterys galiausiai apleidžia save. Bet taip neturi būti. Jūs galite jaustis gerai savo kūne. Galite susidoroti su emociniu valgymu, stresu, sumažinti potraukį saldžiam maistui, užkandžiams. Jūs galite pasirūpinti savimi ir kitais, parodyti meilę ir dėkingumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)