Ji tokia puiki, kad mums neberūpi neekologiška ekologiško turinio pakuotė, už pinigus nuperkamas žalias (tai būtinai jos spalva) lipdukas „visiškai natūralu“ ant… tiesą sakant, ant bet ko. Mes tik džiaugiamės, kad vakarais ji užmiega ramiai, nes valgo vegetariškus produktus, o juk sakoma, kad jų gamyba palieka mažesnį anglies dvideginio pėdsaką nei mėsa (kam ten rūpi skaičiai!), o apie plastikines šių produktų pakuotes galima šiek tiek ir nutylėti. O juk ir apskritai, jei planetoje pernelyg prisišiukšlinsime, deivė galiausiai susivynios savo bambukinę meškerę ir pati pirmoji išskris į Marsą. 

Ji visada turį šį planą atsargoje ir visada kažkur laiko paruoštą lagaminą su pora žalių aukštakulnių ir „Ekologija kvailiems“ tomeliu. Būtent už tai mes tiesiog ją mylime. Nes ji yra mūsų deivė. O dar, be kita ko, ir mūsų planetos ateitis.

Bet štai iš už kampo išlenda kažkokia bjauri senė, ir visą šį vaizdą trumpam pamirštame. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)