33 metų Erika (tikras vardas ir pavardė redakcijai žinomi) alkoholio nevartoja jau 4 metus. Moteris prisipažįsta, kad dar ir šiandien jai būna sunkių dienų, kai nori išgerti nors vieną taurę vyno. „Kartais norisi net staugti, kaip aš noriu išgerti, bet suvokiu, kad alkoholis yra už mane stipresnis: išgersiu – vėl viskas prasidės“, – „Delfi plius“ atvirauja Erika.

O kas tas „viskas“? Anot Erikos, tai depresijos skandinimas alkoholyje, prarasti draugai, darbas, pamąstymai apie prostituciją ir net nevalingas šlapinimasis į lovą. „Mane jau 17 metų draugai juokais vadindavo bomžu, o 29 metų aš buvau bomžas, tik kad dar turėjau stogą virš galvos. Bet buvau dugne“, – pamena Erika. Moteris sutiko pasidalinti savo istorija. Anot jos, tuo pašnekovė siekia paskatinti žmonės pripažinti savo ar artimųjų priklausomybes.

Alkoholiu bandė užpildyti tuštumą

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)