Greitu metu Aida švęs trisdešimtmetį, turi gerai apmokamą darbą, gyvena didmiestyje. Niekas net negalėtų pagalvoti, kad Aida 16 metų pradėjo vartoti alkoholį, o 22 metų jau buvo dugną pasiekusi alkoholikė. Pašnekovė prisipažįsta – moterys degraduoja greičiau nei vyrai, tad dar keli tokie metai ir ji būtų mirusi.

Aida su „Delfi Plius“ skaitytojais dalinasi savo istorija ir pateikia bruožų, kuriuos turint verta sunerimti – galbūt ir jums gresia priklausomybės kelias. „Jeigu nori pamatyti, kuri mergina baliuje yra tikriausiai priklausoma nuo alkoholio, tai bus ta, kuri kabinasi ant kaklo naujai sutiktam vyrui, arba, kuri neištikima. Ir tai visai nesusiję su moraliniais dalykais. Dabar, kai atsimenu, kokia aš buvau ir ką dariau, man norisi po žeme sulysti. Tu niekada apie save negalvoji vaikystėje, kad aš užaugsiu ir būsiu k**va“, – atvirauja Aida.

Paauglystės metai – lemtingi

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją