Triukšmingi sulaikymai – nuo Kauno iki Dubajaus

Kadaise Žaliakalnio kiemuose rimtai iškilusio kriminalinio pasaulio veikėjo R. Daškevičiaus – Daškės nužudymo, įvykdyto 2001-ųjų lapkričio 24-osios vakarą, tyrimas buvo kupinas ne tik mistinių sutapimų, bet ir sunkiai suvokiamų pareigūnų veiksmų. Kai kurie prokurorai, nagrinėdami Daškės nužudymo aplinkybes, buvo tokie nerangūs, kad atrodė, jog specialiai laukia kada ši byla bus primiršta ir atguls į neišaiškintų nusikaltimų archyvus.

Paskutinės plačiai paskleistos žinios apie iš naujo pradėtas nagrinėti Daškės nužudymo aplinkybes pasklido 2020-ųjų rugsėjį, kai Kaune buvo sulaikyti abu anuomet su Daškiniais glaudžiai susiję vyrai. Šiandien tai pasiturinčiais verslininkais įvardijami – Rolandas Dromantas, pravarde Ilgas bei Rubliu vadinamas Robertas Užukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją